Op 27 augustus 1976 werd de schoenwinkel Van Dinter Schoenen opgestart door Jacques en Josée van Dinter op de Bosstraat te Maaseik. Deze stijlvolle familie-schoenzaak, die garant staat voor kwaliteit, vernieuwing en service, groeit van generatie tot generatie. Intussen zijn de dochters Heidi en Winde in hun voetsporen getreden. Beiden staan in voor de keuze en de aankoop van de collecties.

Wij zijn voortdurend op zoek naar schoenen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnorm en pasvorm!

De collecties worden zorgvuldig samengesteld voor een gevarieerd publiek: eigentijdse dames en heren die zowel belang hechten aan schoonheid, elegantie en stijl, maar tegelijkertijd comfort, degelijkheid en kwaliteit beogen. Steeds opnieuw halen deze dames de echte blikvangers in huis en daardoor onderscheidt Van Dinter Schoenen zich van de doorsnee schoenenwinkel.

Heidi en Winde worden vakkundig en met passie voor schoenen bijgestaan door de verkoopsters Tiny en Annemie. U wordt er dus niet alleen deskundig, maar ook met de glimlach van alle uitleg en advies voorzien. Een team van professionele mensen dat rekening houdt met uw wensen, stijl en budget.

Dat Van Dinter Schoenen in Maaseik synoniem staat voor mode en kwaliteit is reeds 40 jaar bewezen.

Nieuwsgierig? – U bent steeds welkom op de Bosstraat 82 te Maaseik!

interieur_2_vandinterschoenen